مادفوم

اندیشه ای نو در صنعت ساختمان

فهرست مطالب

قیمت ورق یونولیت ۱۰ سانتی

یونولیت از جمله مواد پلیمری کاربردی و پراستفاده‌ای است که امروزه در بسیاری از صنایع نقش پررنگی دارد. اگرچه از کشف این ماده حدوداً ۲ قرن می‌گذرد اما انقلاب بزرگی در صنایع مختلفی همچون ساختمان‌سازی، بسته‌بندی، پزشکی، غذا و دارو و … ایجاد کرده است. امروزه یونولیت در اشکال مختلفی تولید شده و بر اساس فاکتورهای متعددی دسته‌بندی می‌شوند و هر کدام از آن‌ها می‌توانند ویژگی‌ها، قابلیت‌ها و کاربردهای متعددی داشته باشند. ورق عایق پلاستوفوم از رایج‌ترین نوع یونولیت است که می‌تواند در ضخامت‌های مختلفی وجود داشته باشد و می‌توان استفاده‌های متعددی از آن داشت. در ادامه مطلب به بررسی قیمت ورق یونولیت ۱۰ سانتی و بررسی کامل عوامل و پارامترهای مؤثر بر آن پرداخته خواهد شد.

ورق یونولیت ۱۰ سانتی چیست؟

همان‌طور که گفته شد یونولیت نوعی ماده پلیمری خنثی، سفیدرنگ و سبک است که از نوعی پلاستیک تهیه شده از استایرن مونومر تولید می‌شود. این ماده به شکلی تصادفی در سال ۱۸۳۹ توسط فردی به نام ادوارد سیمون کشف شده و بعد از تولید انبوه به بسیاری از صنایع ورود کرد. ورق عایق پلاستوفوم با نام‌های مختلفی همچون آکاسیف استایروفوم و پلی استایرن انبساطی نیز شناخته می‌شود. بعد از آنکه یونولیت سقفی در سه مرحله اصلی پیش انبساط، تثبیت و قالب‌گیری تولید شد با استفاده از دستگاه‌های CNC و المنت‌های برقی به انواع مختلفی همچون ورق عایق پلاستوفوم، یونولیت سقفی، یونولیت دیواری، یونولیت بسته‌بندی و … تبدیل می‌شود هرچند که یونولیت‌های دیگری همچون یونولیت فشرده، یونولیت فوق فشرده، یونولیت تزریقی و … از کاربردهای مختلفی برخوردارند.

انواع ورق عایق پلاستوفوم

در حقیقت یونولیت‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای مختلفی دسته‌بندی شوند که مهم‌ترین آن‌ها شامل میزان دانسیته، اندازه و ابعاد، کاربردها، میزان ضخامت و … هستند. ورق‌های یونولیتی از نظر ضخامت می‌توانند تنوع بالایی داشته باشند و از ضخامت ۱ سانتی‌متری تا ضخامت ۲۰ سانتی‌متری در دسترس هستند اما رایج‌ترین آن‌ها شامل یونولیت‌های ۳ سانتی، ۵ سانتی، ۱۰ سانتی و ۲۰ سانتی می‌باشند.

مهم‌ترین کاربردهای ورق یونولیت

ویژگی‌های متعددی که یونولیت‌ها دارند باعث شده که کاربردهای متعددی داشته باشند و امروزه در صدها صنعت مختلف به کار می‌روند. ورق‌های یونولیتی نیز در ضخامت‌های مختلفی وجود داشته و می‌توانند استفاده‌های متعددی داشته باشند که مهم‌ترین آن‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • این یونولیت‌ها می‌توانند یک ماده مناسبی برای عایق‌بندی باشند.
  • ورق یونولیت در صنعت ساختمان‌سازی و جهت کاهش مصرف مصالح مختلفی همچون گچ، بتن و … کاربرد دارد.
  • در صنعت بسته‌بندی می‌توان استفاده‌های متعددی از ورق‌های یونولیت کرد چرا که در برابر رطوبت، ضربه، فشار و … مقاومت بالایی دارند.
  • این یونولیت‌ها می‌توانند در تولید انواع مصالح ساختمانی مانند دیوارهای پیش‌ساخته تری دی پنل، بلوک‌ها و … و همچنین تولید لوازم‌خانگی استفاده شوند.
  • کشاورزی، پزشکی، غذا و دارو و … از دیگر صنایعی هستند که می‌توان از یونولیت ورقه‌ای در آن‌ها استفاده کرد.

یونولیت 10سانتی

قیمت یونولیت ۱۰ سانتی

کاربردهای متعدد یونولیت باعث شده است که امروزه شرکت‌های متعددی در سراسر جهان در زمینه تولید آن فعالیت داشته باشند و این محصولات از تنوع و تعدد بالایی برخوردارند به همین دلیل نمی‌توان قیمت دقیق و مشخصی برای آن عنوان داشت. قیمت ورقه‌های ۱۰ سانتی یونولیت همانند قیمت یونولیت سقفی می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی باشد که مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • میزان چگالی و دانسیته یونولیت که در اصل تعیین‌کننده تمامی خصوصیت‌ها و ویژگی‌های مکانیکی و شیمیایی آن است.
  • برند و شرکت تولیدکننده و همچنین کیفیت تولید و پخت یونولیت
  • نوع مواد اولیه به کار رفته در تولید و نحوه فرآیند تولید آن
  • ابعاد و اندازه‌های ورق عایق پلاستوفوم
  • ظاهر و ساختار یونولیت و استانداردهای تولید آن
  • مدت زمان گارانتی یونولیت
  • میزان مقاومت در برابر آتش سوزی، رطوبت، صوت، حرارت و …
  • هزینه‌های جانبی خرید مانند هزینه حمل و نقل و …

هرچند که عوامل معرفی شده مهم‌ترین عوامل مؤثر در قیمت ورق یونولیت هستند اما عوامل دیگری همچون نوسانات نرخ ارز، میزان واردات و صادرات، میزان عرضه و تقاضا، فعالیت شرکت‌های پتروشیمی و … نیز می‌توانند در قیمت این ماده مؤثر باشند همان‌طور که در قیمت دستگاه cnc یونولیت تأثیر دارند. همان‌طور که گفته شد ورق عایق پلاستوفوم از نظر ضخامت تنوع بالایی دارد و قیمت تقریبی آن‌ها در فروردین ۱۴۰۲ به شرح زیر هستند:

ضخامت ورق ‌یونولیت

ابعاد ورق‌های یونولیت

دانسیته یونولیت

قیمت تقریبی (تومان)

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۶

۷۲۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۸

۹۶۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۱۰

۱۲۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۱۲

۱۴۵۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۱۵

۱۸۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۲۰

۲۴۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۲۵

۳۰۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۳۰

۳۶۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۳۵

۴۲۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۴۰

۴۸۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۵۰

۶۰۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر

۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر

۶۰

۷۲۰۰۰۰

۱۰ سانتی‌متر ۲۰۰ * ۱۰۰ سانتی‌متر ۸۰

۹۶۰۰۰۰

 

از کجا باید ورق یونولیت خرید؟

امروزه شرکت‌ها و برندهای متعددی در سراسر کشور در زمینه تولید انواع یونولیت‌ها فعالیت دارند. یونولیت‌های ورقه‌ای در تراکم‌های مختلفی همچون P6، P10، P17، P21 و … ابعاد، اندازه و ضخامت‌های مختلفی تولید می‌شوند و از تنوع و تعدد بالایی برخوردارند. خوشبختانه دسترسی به مصالح مدرن و نوینی همچون یونولیت‌ها در دنیای امروز بسیار راحت است و افراد می‌توانند از روش‌های مختلفی اقدام به خرید کنند. به صورت کلی افراد می‌توانند از روش‌های سنتی و قدیمی یا روش آنلاین و اینترنتی انواع محصولات یونولیتی را خریداری کنند. هر کدام از این روش‌ها می‌توانند مزیت‌ها و معایب خاصی داشته باشند.

شرکت مادفوم به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین شرکت‌های تولیدکننده انواع محصولات یونولیتی شناخته می‌شود. این شرکت از بهترین مواد اولیه و استانداردهای معتبر روز جهان برای تولید یونولیت استفاده می‌کند و افراد می‌توانند با اطمینان خاطر اقدام به خرید نمایند. ویژگی‌های منحصربه‌فرد یونولیت باعث شده است که امروزه مقایسه‌های متعددی در بین مصالح قدیمی و مدرن انجام شود به عنوان مثال با یک مقایسه ساده می‌توان متوجه شد که از بین بلوک سفالی یا بلوک پلاستوفوم کدام عملکرد بهتری در صنعت ساختمان دارند.

جمع‌بندی نهایی

ورق یونولیت ۱۰ سانتی از جمله یونولیت‌هایی است که می‌تواند در ابعاد، اندازه‌ها و دانسیته‌های مختلفی تولید شود. هر کدام از این ورقه‌ها می‌توانند وزن متفاوتی داشته و از ویژگی‌های مکانیکی و شیمیایی متفاوتی برخوردار باشند. قیمت این ورقه‌ها هم تحت تأثیر فاکتورهایی همچون دانسیته، شرکت تولیدکننده، ابعاد و اندازه، ویژگی‌های مکانیکی و شیمیایی و … قرار داشته باشد به گونه‌ای که ورقه‌های ۱۰۰ در ۲۰۰ سانتی می‌تواند از ۷۰ هزار تومان تا ۱ میلیون تومان قیمت‌گذاری شود.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
نظرات
مشاهده همه نظرات